Wanneer ik de dingen doe op de automatische piloot (onbewust) dan merk ik na een tijdje dat er een bepaalde leegte optreedt. Ik merk dat ik minder plezier heb in mijn leven en mijn werk. Die leegte probeer je vervolgens op te vullen met dingen die er ook niet toe doen, (zoals door Instagram scrollen ) en je drijft steeds wat verder weg.

Herkenbaar?

Wanneer ik me verbind met mijn WHY (waarom ik de dingen doe die ik doe) dan voel ik mijn motivatie en plezier groeien. En er ontstaan er nieuwe ideeen. Die WHY komt altijd voort uit liefde. Dat wat ik met mijn unieke kwaliteiten te brengen heb.

Ik ben hier op aarde om me te verbinden. Om liefde te delen en te ontvangen op een manier die voor mij klopt. De manier waarop is veel minder van belang. Wanneer wij op zoek zijn naar onze passie of onze droombaan dan zoeken we vaak gelijk naar de vorm. Terwijl wanneer we ons verbinden met ons waarom er vele vormen kunnen ontstaan.

De vorm verandert namelijk continu. Dat is hoe je energie blijft stromen. Anders zou je 40 jaar lang hetzelfde blijven doen. Door juist iedere keer een nieuwe vorm te ontdekken blijf je geïnspireerd en in beweging.

Alles wat je vanuit zekerheid en angst doet, trekt je uiteindelijk leeg. Wat je vanuit liefde doet, geeft je voldoening. Weet jij jouw passie? Dat waar je ogen van gaan sprankelen? ✨

Stuur me gerust een berichtje om dit samen met mij te ontdekken!