aantrekkingskracht.jpg

 

 

In het begin van een relatie staan beiden personen vaak nog volledig in hun kracht. Door de activatie van seksuele levensenergie in voel je je levenslustig, mooi en zachter dan anders. Heerlijk!

 

Je vrouwelijke energie is volop aanwezig.

Om aantrekkingskracht tussen twee mensen mogelijk te maken moet sprake zijn van polariteit. Het mannelijke en het vrouwelijke. Deze twee energieën zijn overigens gender neutraal. Er zijn ook mannen met een meer vrouwelijke energie en vrouwen met juist een meer mannelijke energie.

 

De mannelijke energie staat voor doelgerichtheid, discipline en is een rationeel gerichte energie. Dat een overschot van deze energie voor ons vrouwen niet helpend is, blijkt uit het feit dat vrouwen zich steeds vaker verhard, leeg en vermoeid voelen.

 

Deze energie gaat uit van doen, in plaats van zijn en mist haar natuurlijke flow.

Wanneer we ons aanpassen aan de mannelijke energie. Wat in de regelmaat vaak geldt voor vrouwen, dat raken we niet alleen ons vrouwelijke natuur kwijt maar ook onze aantrekkingskracht. Simpelweg omdat er dan twee mannelijke energieën aanwezig zijn in de relatie. 

Dit stoot elkaar uiteindelijk af

Je hebt geen zin meer in intimiteit. Jullie voelen je steeds meer ‘broer en zus.’ Dit wil niet perse zeggen dat het een slechte relatie hoeft te zijn. Er kan alsnog sprake zijn van liefde.

Maar waar de relatie bij gebaat zou zijn en enorme boost zou geven, is dat beiden personen weer in hun oorspronkelijke energie komen zodat de aantrekkingskracht weer geactiveerd kan worden.

 

Voor een vrouw geldt: Wil jij meer passie in je relatie dan mag jij weer meer in je vrouwelijke energie komen. Je mag naar voren stappen vanuit zachtheid en authenticiteit. Je mag de overstap maken van ratio naar hart. Van denken naar voelen. Van controle naar overgave & vertrouwen

Voor een man geldt: vrouwen verlangen naar jullie daadkracht, bescherming én volledige aanwezigheid. Ze willen jullie horen zeggen BABE, I GOT THIS! Zodat ze in overgave kunnen en volledig op je kunnen vertrouwen.

Benieuwd wat ik hierin voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met me op via e-mail of stuur me een direct message op Instagram.