AANTREKKINSKRACHT.JPG

 

 

Kun je het moment nog herinneren dat de aantrekkingskracht tussen jou en je partner op haar hoogtepunt was? De vonken sprongen eraf en iedere knipoog en aanraking voelde electric.

 

Bij de meeste stellen neemt deze aantrekkingskracht in de loop der jaren af. In deze blog vertel ik je waarom dat niet nodig is en hoe je deze aantrekkingskracht weer kunt her activeren.

 

Om te begrijpen hoe aantrekkingskracht werkt wil ik je wat meer vertellen over de wet van polariteit. Deze natuurwet vertelt ons dat tegenpolen elkaar aantrekken. Het werkt als magnetisme.

 

In dit geval is dat de mannelijke energie en de vrouwelijke energie. Wat we vandaag de dag merken is dat veel mannen en vrouwen qua energie van rol zijn gewisseld in de loop der jaren.

 

Vrouwen zijn meer en meer in hun mannelijke energie gaan zitten van doelen stellen, daadkracht en ratio. Mannen daarentegen zwakken steeds meer af in mannelijke energie omdat hun plek niet meer helder is.

 

Door een onbalans van deze polariteiten in onszelf brengen we een relatie in onbalans. Wat dan ook nodig is dat we beiden weer in onze eigen rol en energie terechtkomen.

 

We mogen het vrouwelijke en mannelijke in onszelf uitlijnen. Wanneer dit gebeurt vindt op natuurlijke wijze weer een aantrekking plaats. En dat heeft niets te maken met hoe vrouwelijk we ons kleden of hoe strak ons haar zit maar alles met de energie die we uitzenden en waar je partner op aanhaakt.

 

Dat gezegd hebbende geloof ik dus ook niet dat verveling in je relatie nodig is. Waar ik wel in geloof is dat beide partners nog niet weten hoe ze hun eigen energie levend te houden.

 

Dat is iets wat je beiden mag gaan leren.

 

Voelt deze blog als een uitnodiging tot meer? Stuur me dan gerust een email dan plannen we een kennismaking!