23558
post-template-default,single,single-post,postid-23558,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Is dat wat je voelt wel van jou?

Is dat wat je voelt wel van jou?

Januari en februari zijn voor veel mensen lastige maanden. De gezelligheid van de feestdagen hebben we achter de rug en het voorjaar ligt nog lang niet in het verschiet. We zien minder daglicht, krijgen dus minder vitamine D binnen en veel mensen voelen zich om welke reden dan ook down.

Misschien voel jij jezelf ook wel moe of down. Maar is dat wat je voelt wel van jou?

Niet alles wat we voelen is van onszelf. Toch kunnen we het makkelijk interpreteren als dat van ons, want we voelen het in ons eigen lijf. Wanneer er collectief zoveel lading in de lucht hangt, is het van het grootste belang dat je jouw energie beschermt. Om je goed te voelen, mag je dat altijd doen maar nu mag het zeker jouw aandacht hebben!

Wat je kunt doen voor een stukje bewustwordingen is eens met je ogen dicht voelen hoe groot jouw energieveld is. Waar houdt jouw energie pas op? Is dat een meter of wellicht 5 meter? Wanneer dit grote energieveld zo open staat, kan het heel makkelijk zijn om de buurvrouw twee huizen verderop nog te voelen. Dat zou je niet moeten willen voor jezelf.

Ik heb een oefening voor jou ingesproken die je helpt in jouw eigen energie en kracht te blijven. Ik raad je aan deze dagelijks te doen in de ochtend en tussendoor indien nodig. En ook voordat je je verbind met mensen die niet lekker in hun vel zitten. We pikken vooral van vrienden en familie op, omdat de verbinding open is. De oefening vind je hier 

Op 15 februari 2020 en 14 maart 2020 geef ik ook een workshop speciaal voor hooggevoelige vrouwen. Mocht je interesse hebben, dan vindt je alle info hier. Je bent van harte welkom!

Manon Asbroek

info@manonasbroek.nl